Tel: 022 - 67 51 444
Main Menu
  • alt text

Brainstormen voor teambuilding

Terwijl de groep druk aan het brainstormen is met elkaar, treedt er een interessante vorm van teamontwikkeling in werking. Collega’s ontdekken elkaar's gedachten. De sfeer is luchtiger. Er hangt geen sfeer van stress. Er wordt gelachen in een ontspannen sfeer. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de brainstormsessies worden omgetoverd tot gezellige theekransjes.

Brainstormsessies zijn een subtiele manier om te werken aan motivatie en teamgeest. Je kunt het wel erg gezellig met het team hebben tijdens een survival tocht in de Ardennen maar dat staat naar onze mening wel erg ver weg van het bedrijf. Brainstormen is uitermate nuttig voor het bedrijf en vanuit de informele sfeer kun je effectief bouwen aan werkrelaties over de inhoud.

Combinatie nut & teamspirit

Brainstormen kan de energie weer terugbrengen in uw team. De dynamiek om open te staan voor vernieuwing en verbetering. De twinkeling in de ogen als iemand een briljant idee heeft. Even de dagelijkse sleur van werkdruk doorbreken met een leuke inhoudelijke sessie. Met een frisse blik kijken naar het bedrijf, het product, samenwerken en projecten. De motivatie terugwinnen door afspraken te maken en de gezichten dezelfde richting op te krijgen met gedeelde visie.

Stel uw vraag