Tel: 022 - 67 51 444
Main Menu
  • alt text

Brainstormsessies voor bedrijven

Wij organiseren brainstormsessies voor bedrijven. De deelnemers variëren van management teams tot afdelingen, van hoger management tot middenkader. Market Mind faciliteert het brainstormen in teamverband. Wij hebben de groep snel opgewarmd voor een creatieve brainstormsessie.

Het positieve van brainstormen met teams is dat er veel uiteenlopende ideeën worden gegenereerd. De groep heeft meer denkcapaciteit om vanuit tal van invalshoeken over een idee na te denken. Daar waar een individu vastloopt, kan een collega het idee weer oppakken en aanvullen. Het brainstormen met een groep vraagt om een overtuigende leider met een sterk programma.

Faciliterend met inhoud, sfeer en creativiteit

Market Mind fungeert als brainstormsessie facilitator van het het brainstormen. Vooraf besteden we aandacht aan het neerzetten van de positieve vibe om ideeën te bedenken en gedachten te delen. De ene deelnemer heeft wat meer vertrouwen nodig terwijl een dominante persoonlijkheid ruimte zal moeten inleveren.

Brainstormsessie voor 3 12 deelnemers

Onze voorkeur gaat uit naar een groep van drie tot twaalf deelnemers. De groep delen we op in mini teams voor inspirerende brainstormsessie oefeningen. In sommige gevallen voegen we externe deelnemers toe om vanuit een objectieve frisse kijk een nieuwe impuls te geven aan het brainstormen. Deze gasten kunnen in de huid kruipen van een  inkoper, consument of leverancier. Dit biedt vernieuwende toepassingen op.

Overigens kunnen bedrijven ook mindmappen met ons over het oplossen van problemen en begeleiden bij het doelgericht ontwikkelen van de business strategie.

Vrijblijvende afspraak