Tel: 022 - 67 51 444
Main Menu

Open brainstormsessies

Naast brainstormsessies voor bedrijven organiseert Market Mind open brainstormsessies over bedrijfskundige onderwerpen. Er brainstormen professionals mee over een onderwerp of een gesimuleerde business case. Tijdens het brainstormen leren de deelnemers ook veel van elkaar. En er zijn altijd ideeën die je weer kunt gebruiken voor jouw eigen denkwijze of baan.

Bij open brainstormsessies maken wij gebruik van externe deelnemers om vanuit een objectieve frisse kijk een nieuwe impuls te geven aan de brainstormsessie. Deze personen kunnen de rol spelen van een inkoper, consument of leverancier. Dit biedt inspirerende discussies op. Vooral als het gaat om onderwerpen als productontwikkeling, marketing en innovatie.

Groei agenda

Market Mind organiseert ieder kwartaal een levendige brainstormsessie over de groeiagenda. In een vertrouwde setting van 5 tot 9 personen wordt er een workshop georganiseerd bestaande uit presentaties, een brainstormsessie en interactieve groepsdiscussies. Tal van business development onderwerpen komen aan bod. Ongeacht uit welke sector u komt. U verlaat de zaal met een koffer vol met ideeŽn, praktijkvoorbeelden en tools voor uw business strategie.

Items:
 • » hoe maak ik een scherpe bedrijfsanalyse?
 • » 10 eisen aan een succesvol product portfolio
 • » initiatieven voor effectieve marktbewerking
 • » internet marketing
 • » to product or to service
 • » hoe zet ik een dealernetwerk op?
Meer informatie

B2B Marktbewerking & Dealer management

Market Mind is specialist op het gebied van marktbewerking en heeft derhalve een koffer vol met praktijkvoorbeelden als stimuli om over te brainstormen. De deelnemers zijn sales managers, marketeers, ondernemers en dealer managers die graag sparren over initiatieven om de verkoop productiviteit van account managers en dealers te verhogen.

De open brainstormsessie gaat over onderwerpen als:
 • » hoe maak je een gedegen marktanalyse?
 • » plan voor marktbewerking
 • » verkoopcapaciteit matchen met marktpotentieel
 • » dealer development
 • » pull versus push model
Meer informatie

Vrijdagmiddag ondernemersklankbord 1 op 1

Wij organiseren ook brainstormsessies met individuen. Een grote groep mensen is niet altijd nodig om tot genialiteit te komen. Zeker niet als u gaat sparren met de creatieve denkers van Market Mind. De aanpak om effectief te brainstormen is anders uiteraard. We maken hierbij frequent gebruik van het mindmappen. In feite lijkt brainstormen voor individuen soms op een ondernemersklankbord. Veel ondernemers zitten met een hoofd vol met ideeŽn, gedachten of zorgen. Of het ontbreekt ze juist aan nieuwe impulsen. Wij begeleiden ze tijdens het brainstormen om het creatieve denkproces in gang te zetten en de goede doelgerichte ideeŽn om te zetten in concrete initiatieven. In sommige situaties schuift Michael van Leijen aan. Hij is expert in coaching bij een carriŤreswitch.

Meer informatie