Tel: 022 - 67 51 444
Main Menu
  • alt text

Brainstormsessies opvolging

Wij zijn ervan overtuigd dat onze brainstormsessies zullen leiden tot uitstekende ideeën met grote impact op uw resultaten. Een grote valkuil is dat deelnemers na de brainstormsessie weer terugvallen in oude werkpatronen en er niet aan toe komen om deze ideeën beet te pakken en succesvol op te volgen. Wij adviseren opdrachtgevers om direct tijdens de brainstormsessie evaluatie een projectchampion aan te wijzen.

Market Mind kan u tevens begeleiden met het succesvol uitwerken van ideeën. Wij kunnen de rol innemen als externe adviseur van het projectteam. De adviseurs van Market Mind beschikken over veel business development know-how en faciliteiten voor conceptontwikkeling. Een voordeel is dat wij betrokken zijn geweest tijdens de brainstormfase waar het idee geboren is.

Van idee naar planvorming

Veel goede ideeën sneuvelen alsnog omdat ze niet goed verpakt en vermarkt worden. Ongeacht of het gaat om een interne oplossing of een nieuw plan om de markt te veroveren. Het commercieel advies en de conceptontwikkeling vaardigheden van Market Mind komt van pas om uw doelgroep te overtuigen.

Het is van belang dat vooraf aan de brainstormsessie helder en duidelijk wordt verteld wat de doelstellingen zijn van het brainstormen en wat er gebeurt met de resultaten. Het zou uitermate frustrerend zijn voor de deelnemers als er niets gedaan wordt met de ideeën. Dus reserveer ook tijd voor het opvolgen van brainstorm resultaten.