Tel: 022 - 67 51 444
Main Menu
  • alt text

Brainstormsessie over probleemoplossing

Brainstormsessies onder begeleiding van onze ervaren facilitator bieden een perfecte setting voor het oplossen van problemen. Kom een dagje of dagdeel brainstormen. Buiten de ogen van het kantoor met een professionele facilitator geven wij garantie op oplossingsgerichte initiatieven.  

Wij zijn expert in het activeren van projectteams om in groepsverband de puzzel op te lossen. Wij zorgen voor een inspirerende aanpak waarmee het team vanuit nieuwe invalshoeken naar het probleem gaat kijken. We stimuleren ze met visuele en/of quotes om tot nieuwe ideeën te komen. Er is sprake van verdieping en soms meer van verbreding, afhankelijk van de situatie. De beste ideeën worden SMART gemaakt.

Kortom, we zijn bij uitstek expert in het prikkelen van deelnemende teams. In parallel geven we ze zelfvertrouwen en zorgen voor een plezierige dag. De mindmap loopt als een rode draad door de brainstormsessie, ten behoeve van overzicht.

Wij bieden een brainstormsessie op maat aan vanaf 1.599,-. Inclusief inlezen in de materie en opbouw van het inspirerende programma. Click hier voor meer voorbeelden van brainstormsessies.

Afspraak maken