Tel: 022 - 67 51 444
Main Menu
  • alt text

Brainstormsessie over een project of vraagstuk

Brainstormsessies onder begeleiding van onze ervaren facilitator kunnen uw project in een stroomversnelling brengen. U wilt een nieuw project opstarten of u loopt vast en wilt de koppen bij elkaar te steken in een andere setting. Wij zijn expert in het activeren van projectteams teneinde met de groep de projectpuzzel in elkaar te zetten.

Wij zorgen voor een vernieuwende aanpak waarmee het team vanuit nieuwe invalshoeken naar het project gaat kijken. We stimuleren ze met afbeeldingen en/of quotes om tot nieuwe ideeën te komen. Er is sprake van verdieping of juist verbreding, afhankelijk van de case. De meest krachtige ideeën worden SMART gemaakt.

Kortom, we zijn dé expert in het stimuleren van deelnemende teams. In parallel geven we ze zelfvertrouwen en zorgen voor een ontspannen, plezierige dag. De mindmap loopt als een rode draad door de brainstormsessie, om het overzicht te behouden.

De inhoud van de brainstormsessie wordt in overleg met de opdrachtgever samengesteld. Er zijn diverse thema’s mogelijk.
  • » teamsessies
  • » projectmanagement
  • » mindmappen

Wij bieden een brainstormsessie op maat aan vanaf € 1.599,-. Inclusief inlezen in de materie en opbouw van het inspirerende programma. Click hier voor meer voorbeelden van brainstormsessies.


Nadere info